Udgivet i Blog

Hvad skal jeg bruge for at træne derhjemme? Her er 4 gode bud

Af Yogabukser.dk

Hjemmetræningen er kommet for at blive. Der findes et væld af gode apps, træningsprogrammer, videoer og tilsvarende, og et godt udvalg af udstyr, der med den rette indsats kan give dig det samme resultat som det, du finder i dit lokale fitnesscenter.

Vi lever i en travl tid, hvor vi skal være meget på alle fronter - en god kollega, en effektiv medarbejde, en kærlig forælder, en god husholderske osv. Vi skal på samme tid se godt ud, bo flot og ose af overskud og mental velvære, og sommetider kan hele projektet virke som en daglig maraton.

Heldigvis er vi blevet mere bevidste i takt med at præstationssamfundet har udviklet sig, og vi bliver hele tiden bedre til at optimere vores tid. Vi handler på nettet, vi bestiller sunde måltidskasser til aftensmaden, og vi træner i stigende grad hjemme - det gør nemlig en stor forskel, om vi skal bruge tid på at komme frem og tilbage mellem hjemmet og fitnesscenteret.

Vi du også være med på bølgen? Herunder får du 4 gode bud på, hvad du bør investere i for at komme godt i gang med hjemmetræningen.

1. Løbebånd eller motionscykel

En god grundform dannes af en god cardio, og pulstræningen kommer vi altså ikke udenom, hvis vi vil være i god form. Desværre er vi ikke bosat i en verdensende, hvor vejret altid er til at stole på, og for mange kan det være svært at komme afsted på et passende antal udendørs løbeture - frostgrader, regn og blæst er ikke en god motivation.

Heldigvis er det ingen sag at tage cardio træningen hjem i stuen. Man kan i dag købe både løbebånd og motionscykler til rimelige penge, og udstyret er så veludviklet og gennemtænkt, at det er nemt at have i hjemmet. Der findes forskellige variationer af disse træningsmaskiner, og langt de fleste er praktiske i designet, såvel som at de er nemme at flytte rundt på samt at gemme væk ved behov.

2. Vægte

Hjemmetrænings udstyr findes til alle formål, og en god ting at investere i er selvfølgelig det klassiske håndvægtsæt. Det er praktisk at have, og det fylder ikke ret meget. Et godt sæt håndvægte giver alle muligheder for at sammensætte et hensigtsmæssigt træningsprogram, der arbejder med alle muskelgrupper. Dertil har man fordelen af, at vægttræning er en enormt fleksibel træningsform - man kan altid lægge på eller tage fra.

Håndvægtsæt til hjemmetræning fås i mange forskellige udformninger, og kan justeres og tilpasses efter behov. Sættene fylder ikke ret meget, og kan pakkes sammen og gemmes væk efter endt træning. Du får her det rette udstyr til en god hjemmetræning uden at købe dig hverken fattig eller at risikere pladsmangel.

3. Yogamåtte

Vil man træne hjemme, så er en yogamåtte et absolut must-have. Hvad end du skal bruge den til udstrækning eller gulvøvelser som armbøjninger, sit-ups osv., så er yogamåtten et nødvendigt bidrag til dit træningslokale.

Uanset hvordan vi eller foretrækker at træne, så kommer vi sjældent udenom at have elementer, der foregår i gulvhøjde - før, efter eller under vores workout. Og her er en yogamåtte guld værd. En god yogamåtte støtter og stødabsorberer, den giver et skridsikkert underlag og den er behagelig at være på. Dertil kommer, at den kan rulles sammen og stilles væk efter brug - den fylder ikke ret meget.

4. Crosstrainer eller romaskine

Er man til den tidsbesparende helkropstræning, så er en crosstrainer eller en romaskine en god investering. Disse maskiner kender du sikkert allerede fra dit fitnesscenter, da de har en høj popularitet blandt alle vi travle mennesker. De sikrer en grundig og gennemgående træning af hele kroppen, og giver meget fleksibilitet i vægt og belastning, da de kan tilpasses og justeres efter det enkelte behov.

Crosstrainere og romaskiner der produceres til hjemmetræning og privatbrug er udviklet med fokus på praktik og brugervenlighed. De fylder ikke ret meget, og de kan som regel foldes sammen og skubbes ind under sengen efter brug. De er derfor lette at have i hjemmet, de tager ikke plads, og de er praktiske og nemme at sætte op og komme i gang med. Er du til en effektiv træning af hele kroppen, der ikke tager flere timer? Så er disse styrketræningsmaskiner begge gode bud på et køb, du bliver glad for.

Find det du mangler på yogabukser.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 119 produkter fra mere end 9 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 138 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-21 08:59:59.

119
Produkter
9
Forhandlere
138
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.